kruna1_300x300

SINDARELA COMMERCE DOO NAGRAĐENA “MEĐUNARODNOM KRUNOM  KVALITETA” ZA 2014.

 

Sindarela commerce doo, je dobitnik nagrade “Međunarodna kruna kvaliteta” (IQC) za 2014. godinu.  Nagrada je, kako se navodi u obrazloženju, rezultat  istraživanja i analiza sprovedenih preko Quality Hunters (Lovci kvaliteta) lidera, preduzetnika i stručnjaka u kvalitetu, upućenih od strane B.I.D.-a, kako bi se priznao doprinos Sindarela commerce doo, u oblasti liderstva, kvaliteta i zasluga.

B.I.D. je u tokom 10 mjeseci, na kongresu različitih sastanaka održanim u Parizu, Londonu, Madridu, Ženevi, Frankfurtu i Njujorku, okupio kompanije i organizacije iz 118 zemalja. Tom su prilikom,  lideri i eksperti za kvalitet i izvrsnost, izglasali kandidaturu    Sindarele commerce doo, dodijelivši joj IQC nagradu u zlatnoj kategoriji, nakon što ju je za to nominovao Komitet međunarodne krune kvaliteta, koji je potom donio i konačnu odluku da se IQC nagrada za 2014. godinu dodijeli Sindareli commerce doo.

Komitet navodi da je Sindarelu prepoznao kao lidera na crngroskom tržištu koja je u okviru svog sektora  pokazala izvrsnost, povećala učešće na tržištu i poboljšala rezultate i održivost, što kako dodaju u odluci, jača lidersku poziciju Sindarele.

 “Međunarodna kruna kvaliteta”, koju lideri uručuju liderima, sponzorisana  je od strane 26 medija publikacija,  orjentisanih ka organizacijama fokusiranim na inovacijama, kvalitetu i zaslugama.

Nagradu je Sindareli commerce doo uručila organizacija B.I.D. (Business Initiative Directions) na Međunarodnoj konvenciji koja  se održala 29. i 30. novembra u Ballroom of the Guoman Tower, u Londonu. (www.bid-crown.com)

Marketing department

Sindarela.com 2008 @ Sva prava zadrzana.
VRH
Powered by konceptMB