Misija i vizija kompanije

Od nastanka kompanije, imali smo jasan cilj i želju da rasvjeta nema samo jednostranu ulogu u životu ljudi- osvjetljavanje prostora u kome se boravi. Naime, sve više pažnje se posvećuje oplemenjivanju životnog prostora, radnog mjesta, velikih javnih površina, sa posebnim naglaskom na energetsku efikasnost i zaštitu životne sredine.

Stoga, “Sindarela” svojom poslovnom strategijom- okrenutoj zadovoljnom klijentu i tržišnim zahtjevima- teži da bude aktivni sudionik u “pr-osvetljenju” i globalnom stavu da je rasvjeta postala svojevrsno sredstvo komunikacije i motivacije, a na taj način i kreator ugodnog prostora kojem težimo.

Našu viziju ostvarujemo zajedno sa Vama!

NEKA BUDE SVJETLOST...

O nama

sindarela-znak“Sindarela commerce” je privatna kompanija osnovana 23.02.1993. u Podgorici. Više od dvije decenije prisustva na crnogorskom tržištu, obilježeno je stalnim rastom kako u obimu tako i u dinamici prodaje i distribuciji svjetiljki, izvora svjetlosti i palete artikala iz programa elektro-instalacione opreme.

Misija i vizija kompanije

sindarela-znak Od samog početka poslovnih aktivnosti na tržištu Crne Gore imali smo jasan cilj i želju da rasvjeta nema samo jednostranu ulogu da se koristi za osvjetljavanje prostora u kojima čovjek boravi, bez ikakvih drugih dimenzija zadovoljavanja ljudskih potreba.

Kultura svjetla

sindarela-znakDa je svjetlo ono koje zamjenjuje sunčevo, osnova našeg savremenog načina življenja, to nije nepoznata činjenica. Ali o tome se ipak rijetko razmišlja. A upravo to isto svjetlo je preduslov funkcionisanja našeg svijeta, njegove postojanosti, za maksimum vremena koje nam je dato na korišćenje. Bez svjetla naše bi se životne funkcije završavale u sumrak, a zalaskom sunca naš dan bi prestajao.