O nama

“Sindarela commerce” je kompanija osnovana 1993. godine u Podgorici. Proteklih 27 godina poslovnih aktivnosti na crnogorskom tržištu obilježene su stalnim rastom kako u obimu tako i u dinamici prodaje i distribuciji svjetiljki, izvora svjetlosti i palete artikala iz programa elektro- instalacione opreme.

Kompaniju “Sindarela” čini tim profesionalaca koji je u svakom trenutku spreman da na najkvalitetniji način odgovori zahtjevima investitora, kupaca i tržišta uopšte: od odabira  svjetiljki i izvora svjetlosti renomiranih svjetskih proizvođača do izrade projektne dokumentacije jake struje, elektroinženjeringa i krajnje distribucije. Kompanija posjeduje projektni biro za projektovanje električnih instalacija jake struje, za šta “Sindarela” posjeduje odgovarajuće licence Ministarstva održivog razvoja i turizma Crne Gore.

Ukupan rast kompanije rezultat je poslovne strategije koncipirane shodno zahtjevima tržišta, prateći najnovije svjetske trendove u rasvjeti kao i strogo selektivnog izbora ino-partnera, poznatih svjetskih brendova čiji smo zvanični uvoznik i distributer za Crnu Goru.

 

 

 

NEKA BUDE SVJETLOST...

 

 

O nama

sindarela-znak“Sindarela commerce” je kompanija osnovana 1993. u Podgorici. Više od dvije decenije prisustva na crnogorskom tržištu, obilježeno je stalnim rastom kako u obimu tako i u dinamici prodaje i distribuciji svjetiljki, izvora svjetlosti i palete artikala iz programa elektro-instalacione opreme.

 

 

 

 

Misija i vizija kompanije

sindarela-znak Od samog početka poslovnih aktivnosti na tržištu Crne Gore imali smo jasan cilj i želju da rasvjeta nema samo jednostranu ulogu da se koristi za osvjetljavanje prostora u kojima čovjek boravi, bez ikakvih drugih dimenzija zadovoljavanja ljudskih potreba.

 

 

 

 

Kultura svjetla

sindarela-znakDa je svjetlo ono koje zamjenjuje sunčevo, osnova našeg savremenog načina življenja, to nije nepoznata činjenica. Ali o tome se ipak rijetko razmišlja. A upravo to isto svjetlo je preduslov funkcionisanja našeg svijeta, njegove postojanosti, za maksimum vremena koje nam je dato na korišćenje. Bez svjetla naše bi se životne funkcije završavale u sumrak, a zalaskom sunca naš dan bi prestajao.