Kultura svjetla

Neka bude svjetlost….

Nije nepoznata činjenica da svijetlo, osnova našeg savremenog načina življenja,  mjenja sunčevu svjetlost. Ali o tome se rijetko razmišlja. A upravo to isto svijetlo je preduslov funkcionisanja našeg svijeta, njegove postojanosti, za maksimum vremena koje nam je dato na korišćenje. Bez svijetla naše bi se životne funkcije završavale u sumrak, a zalaskom sunca naš dan bi prestajao.

“ Majstor igre “ – svijetlo, kreator je, lutkar koji vješto povlači konce na toj maloj sceni pod sobom, jednim klikom vješto mijenja raspoloženje, kolorit, hladnoću zagrije toplim nijansama.

Bez svijetla postoji samo mrak, a sa svijetlom mogućnosti su neograničene.

Razumijevanje njegovog uticaja, dejstva, mogućnosti, direktnog učestvovanja u stvaranju emocija i trenutnog utiska čine skupa čitavu jednu kulturu svijetla.

Ta naizgled sporedna stvar zapravo igra presudnu ulogu u našem životnom okruženju. Imati kontrolu i upravljati njome predstavlja svojevrsnu umjetnost vremena u kojem živimo.

NEKA BUDE SVJETLOST...

O nama

sindarela-znak“Sindarela commerce” je privatna kompanija osnovana 23.02.1993. u Podgorici. Više od dvije decenije prisustva na crnogorskom tržištu, obilježeno je stalnim rastom kako u obimu tako i u dinamici prodaje i distribuciji svjetiljki, izvora svjetlosti i palete artikala iz programa elektro-instalacione opreme.

Misija i vizija kompanije

sindarela-znak Od samog početka poslovnih aktivnosti na tržištu Crne Gore imali smo jasan cilj i želju da rasvjeta nema samo jednostranu ulogu da se koristi za osvjetljavanje prostora u kojima čovjek boravi, bez ikakvih drugih dimenzija zadovoljavanja ljudskih potreba.

Kultura svjetla

sindarela-znakDa je svijetlo ono koje zamjenjuje sunčevo, osnova našeg savremenog načina življenja, to nije nepoznata činjenica. Ali o tome se ipak rijetko razmišlja. A upravo to isto svijetlo je preduslov funkcionisanja našeg svijeta, njegove postojanosti, za maksimum vremena koje nam je dato na korišćenje. Bez svijetla naše bi se životne funkcije završavale u sumrak, a zalaskom sunca naš dan bi prestajao.