frankfurk_2_300x300

Tehnički tim Sindarele, dipl. el. ing. Ilija Đurković (tehnički direktor) i dipl. el.ing. Blažo Janković (projekt menadžer), boravili su od 25. do 28. maja 2016. godine na tehničkom usavršavanju i treningu u renomiranoj evropskoj fabrici rasvjete “OMS”- Slovačka.

Tom prilikom, upoznali su se sa najnovijim dostignućima iz proizvodnog programa “OMS”-a, kao i najnovijim tehničkim rješenjima koje prilikom projektovanja koristi “OMS”. Takođe, bila je to prilika da gospodin Đurković kao tehnički direktor “Sindarele” održi vrlo kvalitetne i konstruktivne sastanke sa vlasnikom kompanije “OMS”, gospodinom Vladimirom Levarskym, zatim komercijalnim direktorom gospodinom Martinom Sakmarom, tehničkim direktorom gospodinom Antonom Kozubikom, i glavnim menadžerom prodaje za jugoistočnu Evropu gospodinom Ludovitom Kudelom.

Na sastancima je konstatovano da je saradnja između “Sindarele” i “OMS”-a na izvanrednom nivou, sa tendencijom rasta, te da će se ovakvim posjetama nastaviti u zavisnosti od potreba i procjene obje strane.

“OMS” je jedna od vodećih evropskih fabrika rasvjete, koja u svom portfoliju nudi ekskluzivne brendove “Unolux” i “Advanced”, kao i arhitektonsku dekorativnu rasvjetu, koja je završnoj fazi plasiranja na tržište.

Tehnički tim “OMS”-a broji 110 inženjera, koji su raspoređeni u brojnim sektorima, apsolutno spremni pružiti svu tehničku podršku potrebnu prilikom izrade fotometrijskih proračuna, renderinga, tehno-ekonomskih analiza i slično.

“OMS” je kompanija koja se može pohvaliti godišnjim prometom od 80-100 miliona eura, prodajući svoje proizvode širom svijeta.

Sindarela.com 2008 @ Sva prava zadrzana.
VRH
Powered by konceptMB