gewiss_2_300x300

Dana 04.03. u kongresnoj sali hotela “Podgorica” održala se prezentacija svjetski renomirane kompanije “GEWISS”. Prezentaciju je organizovala kompanija “SINDARELA COMMERCE”, ekskluzivni distributer njihovih proizvoda za Crnu Goru od 2002 godine. Prezentaciji su prisustvovali mnogobrojni gosti: arhitekte, elektro-inženjeri, investotori, građevinske firme, …
Vlasnik i direktor kompanije “SINDARELA”, g-din Zoran Vuksanović se zahvalio gostima na prisustvu i na uspješnoj saradnji u predhodnom periodu i dao riječ predstavnicima kompanije “GEWISS”, g-dinu Gianfrancu Nembriniju, area manager-u za područje Balkana i g-dinu Guidu Tomasoniju, training manager-u za inostrano tržište.
G-din Nembrini je kazao da kompanija “GEWISS” u asortimanu ima 18.000 različitih proizvoda koji nude inovativna rešenja za kuće i poslovne prostore, industrijski sektor, i širok rang rasvjete, a naglasio je da je to najviša ponuda elektro-opreme na tržištu. On je podsjetio da ova kompanija ima web TV na www.gewiss.tv, na kojem se mogu odgledati svi video klipovi “GEWISS”-a, kao i Spazio Chorus, model kompletno automatizovane kuće nagrađenog Chorus sistema u kojem počiva sigurnost, komfor i dizajn, a nalazi se na sajmištu Fiera di Milano u Milanu.
Poseban akcenat stavljen je na sistem CHORUS. Training manager g-din Guido Tomasoni je naglasio da to nije samo bežićni sistem, već da on nudi mnogo više od toga. To je prema njegovim riječima, fleksibilan sistem na bežično i daljinsko upravljanje, koji njegovi korisnici mogu da upotrebljavaju ne samo danas nego i za buduće potrebe.
G-din Tomasoni je na kraju prikazao neke od referentnih objekata, među kojima je svakako najpoznatiji Town House Galleria, inače jedini hotel sa 7 zvjezdica u Evropi, opremljen Chorus sistemom.
Nakon prezentacije, za brojne goste priređen je koktel party.
Čitav događaj je ispraćen od strane nekoliko štampanih i elektronskih medija.

Galeriju fotografija sa ovog događaja možete pogledati dolje:

Sindarela.com 2008 @ Sva prava zadrzana.
VRH
Powered by konceptMB