S2-1

Sindarela commerce otvorila novi showroom

Kompanija Sindarela commerce je, dana 3.9.2018. godine, upriličila svečano otvaranje novog showroom- a u Podgorici, na adresi Kragujevačka br. 67.  Proteklih 25 godina poslovnih aktivnosti na crnogorskom tržištu obilježene su stalnim rastom kako u obimu tako i u dinamici prodaje i distribuciji svjetiljki, izvora svjetlosti i palete artikala iz programa elektro- instalacione opreme. Vrhunski rezultati i zadovoljni klijenti su direktan rezultat profesionalnog i detaljnog pristupa svakom projektu ali i ulaganje u konstantnu edukaciju i specijalizaciju kao i stalno praćenje tehnološkog napretka.

Ukupan rast kompanije rezultat je poslovne strategije koncipirane shodno zahtjevima tržišta, prateći najnovije svjetske trendove u rasvjeti kao i strogo selektivnog izbora ino- partnera, poznatih svjetskih brendova čiji smo zvanični uvoznik i distributer za Crnu Goru.

Zašto posjetiti naš showroom?

Za prezentovanje vrlo ekskluzivne rasvjete svakako je potreban i odgovarajući prostor u kojem bi njena ljepota i atraktivnost došla do potpunog izražaja. Svjesni te činjenice, otvaranjem novog showroom- a, postali smo još pristupačniji klijentima.

Showroom funkcioniše kao veleprodaja sa svim eksponatima  koje je moguće naručiti i kataloški a rok isporuke pokušavamo svesti na minimum i sve to uz stručnu podršku projektanata rasvjete i dizajnera Sindarela tima.

Kome je namijenjen showroom?

Prostor showroom- a je podređen kupcima, arhitektama, projektantima, dizajnerima i investitorima kako bi na jednom mjestu mogli vidjeti razne tipove rasvjetnih tijela i upoznati se sa karakteristikama određenih tipova. Može se naći bogata ponuda svih segmenata rasvjete u zavisnosti da li se radi o opremanju državnih i društvenih institucija, obrazovnih ustanova, poslovnih objekata (banke, hoteli, tržni centri…), industrijskih objekata, rezidencijalnih objekata (privatni stanovi i vile…), tehničkih prostora (laboratorije, hale, sportski tereni, ulice i sl.) ili prodajnih salona i showroom- ova, velikih prostora (trgovi, fontane, sportski objekti…), restorana, diskoteka i slično.

Šta možete vidjeti u showroom- u?

Showroom Sindarele nudi visokokvalitetni program rasvjetnih tijela svjetski poznatih partnera u zavisnosti od željenog asortimana:

  • Dekorativna rasvjeta (unutrašnja i spoljna)

Možete naći ekskluzivnu dekorativnu rasvjetu MASIERO brenda, kao i proizvode Linea Light group (MA&DE, Home, Traddel), Il Fanale, LEDS C4, GROK, MANTRA proizvode ali i brend LYXO sa svojom ponudom baštenske rasvjete.

  • Tehničko- dekorativna rasvjeta

U ponudi su brendovi Linea Light (I-LED), Performance in Lighting (PRISMA), MoltoLuce.

  • Tehnička, industrijska i ulična rasvjeta

Od ponude brenda OMS, preko LUG, zatim Performance in Lighting (SBP), GE Lighting i brenda TARGETTI, neprikosnovenog lidera arhitekturalne unutrašnje i spoljne rasvjete.

  • Elektro- instalaciona oprema

U ponudi je brend GEWISS (utičnice, prekidači, fina galanterija)

  • Sklopna tehnika

GE Industrial Solutions

Koje su prednosti saradnje s nama?

Sindarela je partner mnogim renomiranim svjetskim proizvođačima rasvjetnih tijela i elektro- instalacione opreme, njihov zvanični uvoznik i distributer za Crnu Goru. Sarađujući sa nama, naši partneri (arhitekte, projektanti, dizajneri, investitori) uvijek imaju na raspolaganju kompletnu podršku tehničkog tima Sindarele. Ona se ogleda u saradnji kako prilikom projektovanja tako i prilikom izgradnje predmetnog objekta (saradnja na projektima, izrada rješenja rasvjete, fotometrijskih proračuna, rendera, izlazaka na teren i sl.).

Našom stručnošću zadovoljni su brojni partneri i poslovni subjekti, poput državnih i društvenih institucija, obrazovnih ustanova, poslovnih objekata (banke, hoteli, tržni centri…), industrijskih objekata, rezidencijalnih objekata (privatni stanovi i vile…), prodajnih salona i showroom- ova, velikih prostora (trgovi, fontane, sportski objekti…), restorana i diskoteka, koji su se odlučili za naše usluge.

Sindarela svojom poslovnom strategijom- okrenutoj zadovoljnom klijentu i tržišnim zahtjevima- teži da bude aktivni sudionik u „pr-osvjetljenju“ i globalnom stavu da je rasvjeta postala svojevrsno sredstvo komunikacije i motivacije a na taj način i kreator ugodnog prostora kojem težimo.

Gdje nas možete naći?

Pozivamo vas da nas posjetite na adresi Kragujevačka br. 67 u Podgorici, posjetite naš sajt www.sindarela.com, kontaktirate sa nama na sindarela@t-com.me ili pozivom na broj +382 20 311 520. Radno vrijeme salona je radnim danima od 8 do 16h, a za one koji nas ne stignu posjetiti tokom nedelje, ostaje subota od 8 do 13h.

Osjeti razliku…

Marketing tim Sindarele

Sindarela.com 2008 @ Sva prava zadrzana.
VRH
Powered by konceptMB