ilFanale_2_300x300

Sa zadovoljstvom obavještavamo da je “Sindarela”, od jula 2016., zvanični uvoznik i distributer vodeće italijanske kompanije na polju rustične rasvjete- “Il Fanale“.

Priča o „Il Fanale“ grupaciji datira još iz 1979. godine, kada su Fausto Dalla Torre i Luisa Martin, odlučili da se „upuste u avanturu spajanja napornog rada i strasti prema rasvjeti i dizajnu“. Počevši od svog decenijskog iskustva u radu sa tradicionalni metalima, osnovali su kompaniju za proizvodnju jedinstvenih i originalnih lampi vrhunskog kvaliteta.

Posvećenost, odlučnost i predanost su kvaliteti koji čine ono što je „Il Fanale“ danas- uspješna kompanija u lighting industriji, poznata u Italiji ali i širom svijeta. U „Il Fanale Group“ spadaju dva brenda: „Il Fanale“- tradicionalna, industrijska, rustična rasvjeta, i „Torremato“- moderna unutrašnja i spoljna rasvjeta.

U moru proizvođača rasvjete, svjetijke „Il Fanale“ izdvajaju se svojim tehničkim, estetskim i funkcionalnim karakteristikama, „100% made in Italy“. Svaki primjerak svjetijke „Il Fanale“ „priča priču za sebe“, odiše spojem tradicije, integriteta i rustičnog dizajna, a prostoru koji krasi daje notu nekih starih, dobrih vremena.

Kroz kataloge ovog brenda koje možete pogledati na našem sajtu, „Sindarela“ je u prilici da crnogorskom tržištu ponudi jedinstvene i nesvakidašnje proizvode rustične rasvjete „Il Fanale“, uz najbolji odnos kvalitet-cijena.

„Sindarela“ će upriličiti prezentaciju ovog brenda do kraja godine, o čemu ćete biti blagovremeno obavješteni.

Marketing tim “Sindarele”

Sindarela.com 2008 @ Sva prava zadrzana.
VRH
Powered by konceptMB