lyxo_2_2_300x300

Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je Sindarela Commerce od 23.8.2018. godine ekskluzivni distributer za Crnu Goru renominiranog italijanskog brenda Lyxo.

Kada prirodno svijetlo nestaje, Lyxo osvetljava okruženje. Elegantan, funkcionalan, unutrašnji ili spoljašnji i sa modularnim svijetlom (RGB ili bijelim), njihovi svjetlosni proizvodi stvaraju toplu i opuštajuću atmosferu kako bi bacilli novo svijetlo oku posmatrača.

Gdje počinje koktel, gdje ljudi nazdravljaju, gdje je potrebno unijeti stila, Lyxo je odmah tu nudeći svoje oblike, boje i raznovrsne dimenzije.

Ako birate pult, sto ili neki drugi komad namještaja, ono što je važno je stvaranje ugodne oaze u svakom uglu.

Na osnovu svega gore navedenog, a ujedno prateći najnovije trendove na tržištu, uvjereni smo da smo napravili odličan izbor u vidu uspostavljanja novog partnerstva sa brendom Lyxo te da će se proizvodi ove kompanije naći u značajnim projektima u Crnoj Gori na kojima radimo i na kojima ćemo raditi u budućnosti.

Zvanična prezentacija brenda Lyxo biće održana do kraja godine u Podgorici, o čemu ćemo zvanično informisati javnost.

Kataloge možete preuzeti sa našeg sajta (http://sindarela.com/me/cg/download/), a za sve dodatne informacije i tehničku podršku, stojimo vam na raspolaganju.

Marketing tim “Sindarele”

Sindarela.com 2008 @ Sva prava zadrzana.
VRH
Powered by konceptMB