003_4_300x300

NAJNOVIJA TEHNOLOGIJA ,  NAJSAVREMENIJA GENERACIJA SVJETILJKI

Kompanija “SINDARELA COMMERCE”  od maja 2013.  ekskluzivni je distributer za Crnu Goru renomirane evropske kompanije OMS – Slovačka, koja u svom portfoliju nudi ekskluzivne brendove : Unolux, Advanced i Elit.

Tim povodom,  “SINDARELA COMMERCE” , je  19.09.2013. u hotelu “Podgorica”  u saradnji sa novim  ino-partnerom,    predstavila najsavremeniju  tehnologiju u rasvjeti i svjetiljke najnovije generacije , koje OMS nudi crnogorskom tržištu.

Vlasnik i  izvršni direktor kompanije Sindarela commerce Zoran Vuksanović izrazio je zadovoljstvo što je Sindarela proširila svoju ponudu proizvoda asortimanom jedne od vodećih evropskih kompanija.

– Kompanija Sindarela koja u svom portfoliju ima 25 svjetskih renomiranih kompanija, čiji smo ekskluzivni zastupnici za Crnu Goru, proširila je  ponudu asortimanom jedne od vodećih evropskih kompanija OMS , sa  tri nova brenda. Dovoljno je reći da kompanija OMS ima 130 inženjera koji su tu da izadju u susret specificnim zahtjevima kupaca, izradom fotometrijskih rjesenja, izradom renderinga, izradom 3D animacija. 98% proizvodnje, ova kompanija izvozi u 122 zemlje u svijetu, uključujući skandinavske zemlje, potom Njemačku, Švajcarsku, Francusku i mnoge druge  – saopštio je Vuksanović.

Account manager za Balkan Ludovit Kudela zahvalio se što im je kompanija  Sindarela commerce omogućila da se predstave na crnogorskom tržištu.

– Kompanija Sindarela je naš ekskluzivni partner za Crnu Goru i ubijeđen sam da ćemo postići odlične rezultate u budućnosti. Kompanija OMS je jedna od  najpoznatijih proizvođača rasvjete u Evropi, koja u svom portfoliju ima tri  brenda i to UNOLUX, ADVANCED i ELITE – istakao  je Kudela, objašnjavajući da  brend UNOLUX predstavlja proizvode sa najboljim odnosom kvalitet – cijena.

– Brend ADVANCED je  specifičan jer je  potuno prilagodljiv zahtjevima kupaca. Međutim, brend ELITE je vrhunski program naše firme koji ima sve najnovije tehnologije koje se najviše upotrebljavaju u projektima visokog nivoa ekskluzivnosti. Portfolio ovog brenda čine svjetiljke izradjene u led tehnologiji, od ulične do kancelarijske rasvjete.

Tehnički direktor kompanije OMS, Anton Kozubik predstavio je sva tri brenda firme OMS kao i postupak kako se u toj kompaniji kreiraju svjetiljke. Zaključio je da će OMS u saradnji sa Sindarelom postaviti nove standarde u rasvjeti u Crnoj Gori.

Prezentaciji su prisustvovali brojni gosti:  arhitekte, elektro-inženjeri, investotori i predstavnici vodećih crnogorskih građevinskih  firmi. A nakon  prezentacije, priređen je i koktel.

 O cijelom dogadjaju izvještavalo je  nekoliko domaćih štampanih i elektronskih medija.

MARKETING DEPARTMENT

Sindarela.com 2008 @ Sva prava zadrzana.
VRH
Powered by konceptMB