linea_light_2_300x300
Kompanija “SINDARELA COMMERCE” iz Podgorice, zastupnik renomiranih svjetskih kompanija iz oblasti rasvjete i elektro opreme, 27.10.2010. je u hotelu “Podgorica” zajedno sa ino-partnerom, renomiranom italijanskom kompanijom “LINEA LIGHT group”, predstavila brendove koji obuhvataju LED, arhitekturalnu i dekorativnu rasvjetu.
Menadžer kompanije “LINEA LIGHT group” za jugoistočnu Evropu, William Volta, posebnu pažnju posvetio je LED tehnologiji, koja se danas sve više koristi i zamjenjuje tradicionalne izvore svjetlosti, ilustrujući par projekata koji su radili širom Evrope. U okviru pomenute tehnologije posebno mjesto zauzima njihov brend “i-LeD”. Taj brend u svom asortimanu ima preko 5000 proizvoda, sa mogućnošću kreiranja preko 80000 varijanti.
On je takođe predstavio i brend “TRADDEL”, koji ima veliki spektar proizvoda i koji se koriste u arhitekturalnoj rasvjeti, za industrijske, poslovne objekte, a predstavio je i dekorativnu rasvjetu.
– “LINEA LIGHT” može da odgovori svim tehnološkim zahtjevima iz oblasti rasvjete, počev od unutrašnje rasvjete, preko rasvjete za kuću, baštenske rasvjete i predloga za odgovorajuće osvjetljenje radnih mjesta – kazao je Volta.
Pored navedenog, kompanija “LINEA LIGHT” nudi i bezbjedna rešenja za “drive-over” svetiljke (otporne na težinu), svetiljke za bazene (otporne na pritisak vode), zatim rasvjetu za izložbene prostore za kreiranje ambijentalnih efekata, gdje je svijetlo dizajnirno tako da istakne arhitekturu zgrade.
– “LINEA LIGHT” proizvodi se izdvajaju ne samo po tehnološkoj inovaciji dizajna, već zato što su to ekološki proizvodi koji omogućavaju uštedu energije, na čemu se insistira – istakao je Volta.
Nakon prezentacije priređen je koktel za goste.
Sindarela.com 2008 @ Sva prava zadrzana.
VRH
Powered by konceptMB