sajam_gradj_2_300x300
Najuspješniji izlagač ovogodišnjeg 33. po redu međunarodnog Sajma Građevinarstva i Opreme, koji je održan u Budvi od 21.-25.09.2011., i na kojem je učestvovalo 350 izlagača iz 30 zemalja je kompanija SINDARELA COMMERCE iz Podgorice, kojoj su pripale 2 prve nagrade: EXPO TROPHY i Zlatna Plaketa.
Budući da u svojoj ponudi ima najširi rang proizvoda na crnogorskom tržištu iz oblasti rasvjete i elektro instalacione opreme, Sindarela je i ovim nastupom pokazala da je apsolutno osposobljena za realizaciju najsloženijih projekata iz različitih sfera, što najbolje potvrđuje naša referentna lista do sada realizovanih projekata: državno-institucionalni objekti, stambeno-poslovni kompleksi, hoteli sa 5*, auto-saloni, univerziteti, škole, …
Na svečanosti prilikom dodjele nagrada, koja je organizovana u multi-medijalnoj sali Jadranskog Sajma, predsjednik žirija, arh. Slobodan-Bobo Mitrović obrazlažući odluku žirija istakao je:
“Jadranski Sajam, u sklopu svojih dobrih poslovnih običaja, već tradicionalno svake godine nagrađuje učesnike za sajamski nastup, propagandni materijal, novi proizvod, način prezentacije na štandu, arhitektonsko – dizajnersko rešenje štanda, procjenjuje prateće komunikacije tokom sajamske manifestacije, itd.
Na svom sastanku i sjednici žirija koji su činili arh. Ivica Mlađenović, dr. Maja Đurić, Ranko Pavićević – novinar, Momčilo Stojanović – marketing, i ja, kao predsjednik žirija, arhitekta, donijeli smo jednoglasnu odluku da je kompanija SINDARELA COMMERCE iz Podgorice rijedak primjer slučaja u kojem lampa, luster, sijalica daju očaravajuću raskoš svjetlosti. Sa poslednjim tehnološkim novitetima ovaj izlagač, umjetnički, gotovo scenografski formira svjetlosne ambijente, koji naprosto pomjeraju raspoloženje posmatrača. Kompozicijom svetiljki, načinom aranžiranja, odmjerenim nastupom, stilom, izgledom osoblja na štandu, izlagač je priredio visoko estetski i funkcionalan doživljaj fenomena svjetlosti i demonstrirao da je svjetlosno uređenje prostora značajan, visoko profesionalan umjetnički čin.”
Direktor i vlasnik kompanije SINDARELA, g-din Zoran Vuksanović nakon primanja nagrade obratio se prisutnima:
“Želim da se zahvalim svima koji su svojim učešćem doprinijeli da naš nastup na budvanskom sajmu građevinarstva bude uspješan. Takođe, koristim priliku da se zahvalim upravi Jadranskog Sajma na dugogodišnjoj poslovnoj saradnji. Posebno bih želio da se zahvalim žiriju koji je znao da prepozna našu viziju i uloženi trud i da to valorizuje na kvalitetan način.”
Ispred Sindarele želim da vas pozovem na slavljeničko piće na pobjedničkom štandu. Živjeli i hvala svima!”
Nakon svečane ceremonije dodjele nagrada kompanija SINDARELA priredila je koktel za poslovne partnere iz inostranih kompanija i VIP goste.
MARKETING Department
Sindarela.com 2008 @ Sva prava zadrzana.
VRH
Powered by konceptMB